Brynäs IF

705128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2209100

Sv: A propósito de nada
Peja: I Brynäs kan allting hända. Dackell gick direkt från parkeringsvakt till sportdirektör. Skulle Grahm få sportchefsjobbet är det glasklart att det är kvotering och överkompensation för att väga upp mot alla negativa skriverier i media under våren. Jobbet hon gjort med damlaget säger ingenting om hur bra hon skulle vara som lagbyggare för ett SHL-lag. Man får ju inte glömma bort att Brynäs har överlägset störst spelarbudget på damsidan tillsammans med Luleå. Mot den bakgrunden kan man verkligen fråga sig hur imponerande jobb Grahm egentligen har gjort med damlaget?

Fredrik Glader var damansvarig i Luleå och nådde betydligt större framgångar än vad Grahm hittills har gjort, och han tokfloppade när han tog steget över till herrhockeyn med Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag är för dåligt insatt i damsidan för att kunna bedöma hur bra Grahms sportcheferi har varit där, men ja, det är ju tydligt att deras budget är mycket större nu än för 3-4 år sedan. Håller med om att det vore oerhört märkligt att ta in henne som sportchef i SHL-laget och som jag var inne på ett tidigare inlägg vore det att göra henne en stor otjänst, hon har inte den erfarenhet som krävs för att kunna ha en rättvis chans att göra ett bra jobb på en sån post. Vem vet, om några år kanske hon kan kvalificera sig, men där är vi inte nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Mitt bästa minne av Brynäs, när Sandlin tog över MoDo. God Natt alla hockey-nördar
Kommentera