Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2209108

Sv: A propósito de nada
puffe: Nej. Alla är överens om att det ska in en ny sportchef. Men ett grundläggande krav från min sida är att den personen har varit verksam på elitnivå under några år, som ledare, scout etc, och därför har koll på spelarmarknaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Styrelsen är så bajsnödig nu att de fullkomligt skiter i sporten utan fokuserar enbart på att skicka ut signaler till drevet och media att man ångrar sitt agerande i soppan med PB. Film om jämställdhetskonsult, en ny tränare som ”ser spelarna” osv osv. Så Grahm passar in på nya strategin. Signa en henne, ut med en film och sen klappa sig för bröstet.

Styrelsen tänker då inte på att man plockar bort en väldigt kompetent sc från damlaget som kan sätta dem i knipa istället. Det ska de då få höra!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vem det än må bli så har hen ett lite problematiskt utgångsläge då Brynäs med all tydlighet visat att de egentligen vill ha Bommedienne som sportchef.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: I Erika har vi någon som verkar sköta damdelen väldigt bra. Men kör vidare så då. Varför skulle hon då sluta med detta - och ersättas av något oprövat kort som troligen inte är på hennes nivå. Och hon i sin tur skulle då ta en roll i en ”bransch” som hon inte arbetat inom förut.

Praktexempel på Peters princip:

”Peters princip lanserades av Dr. Laurence J. Peter. Innebörden av Peters princip är att alla framgångsrika medarbetare i en hierarkisk struktur kommer att befordras till sin högsta kompetensnivå eftersom de har visat sig vara bra på det de gör. Efter detta kommer de att befordras till sin inkompetensnivå.

Följdsats 1: Om tiden och antalet trappsteg är tillräckliga kommer varje anställd att klättra till och stanna på en nivå högre än dennes kompetens medger.

Följdsats 2: Med tiden kommer alla befattningar att innehas av någon som är inkompetent att sköta uppgiften.”

🙂 (OBS skrivet med glimten i ögat)
Kommentera