Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2210765

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Nu ska vi se:
Konsulterna (konsulten) var väl ansvarig för att ta in Nisse och Bom-Bom som såg till att vi blev kvar i SHL och nu sett till att vi får in SHLs mest meriterade tränare.
I min bok räknas det redan som en hel del pang för pengarna. I en klubb som är i fullständig kaos så är det väl konsulterna som hittills har stått för det enda positiva?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Det är inte konsulterna i sig som är problemet. Om du sätter pyromaner med tändstickor på ett gruppboende och det börjar brinna är liksom inte brandmännen som åker dit för att släcka elden problemet. Hela situationen med två konsulter som delar på posten som Brynäs klubbdirektör är ju parodisk i sig och givetvis en katastrofal situation i tider av ekonomisk kris och en urusel herrtrupp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Absolut, och därmed var det uppdraget slutfört. Tack Gunnar! Han hade gärna fått bli klubbdirektör för min del, men som anställd, inte som konsult.
Precis som Peja säger kan vi inte hålla på med kompetensutveckling när det finns ett alternativ som knackar på dörren som säger sig ha den kompetensen. Vi behöver lägga varenda krona på truppen inte på konsulter.
Kommentera