Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2210771

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Det är inte konsulterna i sig som är problemet. Om du sätter pyromaner med tändstickor på ett gruppboende och det börjar brinna är liksom inte brandmännen som åker dit för att släcka elden problemet. Hela situationen med två konsulter som delar på posten som Brynäs klubbdirektör är ju parodisk i sig och givetvis en katastrofal situation i tider av ekonomisk kris och en urusel herrtrupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Självklart håller jag med att det är parodiskt och tragiskt att vi har konsulter som innehar klubbdirektörsposten. Men med tanke på hur uselt Brynäs ledningsarbete har fungerat under en längre tid så är jag emellertid inte säker på att det är dåligt under rådande omständigheter.
Föreningen har i åratal misslyckats med allt som har med styrning och ledning att göra inklusive rekrytering. Att i det läget ta hjälp av personer som har som yrke att lösa denna typ av frågor är i mina ögon klokt.
Jag förstår att det sticker i folks ögon att de kostar pengar men de gör faktiskt anställda också speciellt om de konsekvent tar felaktiga beslut eller inte gör något alls. Andra argument som lyfts fram är "de brinner inte för klubben". Problemet är ju att de som gör de oftast brinner upp i vår klubb. Lite kyla i detta läge skadar inte.

Om man tittar till resultatet av det som konsulterna bidragit med så här långt så står de faktiskt för det enda positiva som hänt i klubben på väldigt länge. Tror ni t ex att Bom-Bom fortsatt att jobba åt Brynäs om inte Gunnar varit med? Vad hade vi stått med för tränare utan det jobbet?
Jag är nöjd med resultatet av deras arbete så här långt och skiter i om det är konsulter eller anställda som ser till att vi hamnar på rätt spår igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "urusel herrtrupp" Vissa delar av den möjligen.

Men kolla vad Finland uträttade med en trupp som inte alls har Kanadas/Rysslands/USAs/Tjeckiens/Sveriges namnkunniga spelare.

Enligt mig är det inte säkert att truppen är "urusel". De har ju inte alls spelat som ett LAG. Sen är jag inte heller nåt större fan av truppen, men att kalla den urusel vet jag inte om jag skriver under på.

Det hade varit enormt spännande att se var Brynäs hamnat förra säsongen med Sam Hallam eller Rönnberg som tränare? Vad tror ni?
Hade det blivit Play-Out oavsett?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker att det är lite festligt med konsulterna faktiskt.
Kommentera