Brynäs IF

576680 inlägg · 7789 ämnen

Inlägg #2211576

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Jag är inte riktigt säker på att jag vill att Andersén ska vara kvar. Tycker inte han har varit tillräckligt bra för att få en plats. Dessutom så är han antagligen högavlönad och det går säkert hitta bättre backar med samma lön.Dom övriga ser jag gärna i Brynäs nästkommande säsong.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Märkligt att Andersén behöver betänketid om han har fått ett erbjudande. Så som han har spelat borde han skriva på vilket SHL-kontrakt som helst. Kommer aldrig glömma intervjun 19/20 borta mot Leksand, efter att ha blivit överkörda i första var han hur glad och obekymrad som helst i pausintervjun. Det är märkligt om Brynäs överhuvudtaget överväger att behålla honom, tycker det är helt givet att man ska tacka för lång och trogen tjänst där.
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Vi behöver spelare backar och han är den som bör offras, inte för att han inte håller i SHL utan för att han inte är den spelartyp vi behöver. Sen verkar ju BomBom tänka annorlunda där.

Sen att Viktor Persson vill dra till Kamloops i WHL trots att BomBom vill att han stannar är ju sjukt tråkigt. Spela som överårig junior istället för att försöka slå sig in i Brynäs, kan det vara rätt väg att gå?
+2
Kommentera