Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212261

Sv: A propósito de nada
Peja: Finns det någon människa som på riktigt tror att våra två spelare inte hade begått sina (påstådda) handlingar om man hade hyrt in jämställdhetskonsulten och haft workshopen förra våren istället? Detta är värderingar som är djupt rotade hos människor, förmodligen är det redan försent att få till en förändring hos vuxna personer. I alla fall behövs det betydligt större insatser än ett par workshops. Så detta är rent godhetssignalerande, det förmodar jag att alla är med på.

Sen undrar jag vad nästa steg blir om denna jämställdhetsforskare ska in i styrelsen? Vi har inget representationslag för icke-binära personer, så jag antar att en representant i styrelsen från pride-rörelsen behöver adderas? Vem har expertkunskaper i psykisk ohälsa? Ett mycket stort samhällsproblem som eskalerat på senare år, en sådan kompetens behöver nog adderas?

Brynäs är en HOCKEYFÖRENING. Vi ska inte lösa världsproblem. Det har vi politiker som sköter. Om vi åker ur SHL nästa säsong är jag övertygad om att den gemensamma slutsatsen blir att det största felet som gjordes var att föreningen blev för spretig. För många sidoverksamheter vilket till slut ledde till att kärnverksamheten glömdes bort. Och vet ni vad? Den dagen herrlaget åker ur SHL kan vi fetglömma att det kommer finnas pengar till jämställdhetskonsulter och diverse annat mumbo jumbo som det strös pengar på just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Brynäs är en hockeyförening som har stort inflytande på speciellt unga killar. Det är inte alls långsökt att det finns ett ansvar att vara en del i att lösa samhällsproblem. Två år med Sara i styrelsen ger förhoppningsvis en bra grund i hur föreningen ska jobba med dessa frågor som faktiskt är aktuella för Brynäs.
Kommentera