Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212264

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Brynäs är en hockeyförening som har stort inflytande på speciellt unga killar. Det är inte alls långsökt att det finns ett ansvar att vara en del i att lösa samhällsproblem. Två år med Sara i styrelsen ger förhoppningsvis en bra grund i hur föreningen ska jobba med dessa frågor som faktiskt är aktuella för Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Så du menar på fullaste allvar att dem här två händelserna inte är ytterst extra ordinära och om vi inte skulle ta in en ja vad hon nu titulerar sig som så hade det skett igen inom en vecka ? Att Brynäs på nått sätt skulle ge ett kvinnohatande inflytande på unga killar ? Jag tolkar det som så när du kallar frågorna för aktuella i Brynäs och att vara med o lösa samhällsproblem är väl jättebra men när det går så långt så till och med kärnverksamheten missköts och tas i andra hand då är det riktigt illa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Att frågorna är viktiga är självklart. Innebär INTE att styrelsen ska innehålla kompetenser för alla viktiga samhällsfrågor. Tvärtom skulle jag påstå. Vi behöver besätta styrelsen med de bästa för den smala verksamhet som elithockey är.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Du har en poäng, men om jag säger såhär: Mot bakgrund av var klubben befinner sig i dagsläget (extrem ekonomisk kris i kombination med en sportslig kris) borde inte all tänkbar kraft läggas på ekonomin och sporten? Om man anser att klubben ska lägga tid och resurser på andra saker än hockey och ekonomi just nu, så tror jag inte man har insett hur extremt allvarlig kris vi är inne i.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Ja, och Brynäs tar det ansvaret genom "En Bra Start". Är inte jämställdhet redan en del av den värdegrund som klubben förmedlar där?
Kommentera