Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212350

Sv: A propósito de nada
magr: Så du menar på fullaste allvar att dem här två händelserna inte är ytterst extra ordinära och om vi inte skulle ta in en ja vad hon nu titulerar sig som så hade det skett igen inom en vecka ? Att Brynäs på nått sätt skulle ge ett kvinnohatande inflytande på unga killar ? Jag tolkar det som så när du kallar frågorna för aktuella i Brynäs och att vara med o lösa samhällsproblem är väl jättebra men när det går så långt så till och med kärnverksamheten missköts och tas i andra hand då är det riktigt illa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pasman: Du får ta och läsa mina inlägg en sväng till och bemöta vad jag säger istället för att skapa halmdockor. Det är också väldigt enkelt att antingen inte skriva om Saras titel alls eller söka upp den vilket tar under en minut, det upplevs nu som att du försöker skriva nedsättande om henne.

De här två händelserna har satt oss i en knivig sits där vi profilerar oss på ett visst sätt för att bland annat locka stora sponsorer. Om vi bara rycker på axlarna åt det så kan vi skippa den profilen helt, men på vilket sätt tycker du då att man ska jobba istället?

Angående min kommentar om Brynäs samhällsansvar så har jag inte skrivit en rad om att Brynäs jobbar för att indoktrinera unga killar i kvinnohat. Däremot bör man vara en del i kraften som jobbar för förbättring av ett sådant samhällsproblem och se till att ingen del i föreningen oavsiktligt går åt fel håll. Tycker du inte att det är rimligt?

Jag vill hävda att Campese gjort stor skada för kärnverksamheten, en man som Brynäskanbättres förslag på ordförande tagit till klubben. Jag känner i varje fall större förtroende för valberedningens förslag till ordförande. Vad tror du är anledningen till att kärnverksamheten inte går som på räls?


"Att bygga en halmgubbe är ett ohederligt sätt att debattera.

...

På svenska heter samma fenomen halmdocka, halmgubbe eller halmfigur. Det handlar alltså om en person som avsiktligt missförstår en opponent. Debattören kan därmed skräddarsy åsikter som visserligen aldrig framförts, men som är enkla att bemöta."
Kommentera