Brynäs IF

705108 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212270

Sv: A propósito de nada
Mattson: Brynäs IF är inte bara herrlaget i SHL, så något större perspektiv än så måste styrelsen ändå ha. Självklart är det däremot stort fokus på elithockeyn då det är där pengarna finns samt anledningen till att vi är en stor klubb i Sverige.

Peja, jag ser inte varför det inte går att hålla sig kvar i SHL med Sara i styrelsen. Så länge vi hittar en bra klubbdirektör som sätter det operativa rätt istället för det vi haft med Campese i 3 år så tror jag på Brynäs. Ärligt talat så tror jag det har varit ett större problem än styrelsen, även om styrelsen har misslyckats med att följa upp arbetet Campese gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Jag tror inte att Brynäs har så stora problem med ojämställdhet att hennes kompetensområde måste prioriteras in i styrelsen. Det finns mängder med andra områden som hade varit bättre att få in. Om man letar den typen av kompetens hade jag exempelvis hellre sett någon som jobbar med ökat mångfald för att bygga upp en starkare Brynäskänsla i invandrartäta områden där många kanske aldrig har varit på en hockeymatch. På sikt kommer det bli viktigt båda vad gäller spelare och supportrar.

Men framförallt skulle Brynäs behöva få ökad sportslig kompetens i styrelsen. Det tror jag hade varit mycket viktigare än att få in detta. Är det rimligt att PJ står för hela den sportsliga kompetensen i en SHL-klubbs styrelse? En person, alltså? Det är alltså på en persons rekommendation som styrelsens åsikter om det sportsliga kommer att formas...?

Du pratar om mer uppföljning - är det "PJ" som ska stå för det - dvs i så fall samma person som inte hade uppföljningen med arbetet som Campese gjort? Är du och Brynäs valberedning helnöjda med den sportsliga kompetensen som styrelsen visat upp de senaste åren, med tanke på att man inte ens försöker höja styrelsens sportsliga kompetens?
Kommentera