Brynäs IF

578730 inlägg · 7796 ämnen

Inlägg #2212323

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Mycket talar för att Brynäs kommer inleda 21/22 med ett ännu sämre lag än det som kvalade mot HV71. På forwardssidan tappar man hela andrakedjan och har tagit in två allsvenska spelare, på målvaktssidan tappar man Tre Kronors VM-tredjemålvakt som blir svår att ersätta, men på backsidan kan man nästan inte undvika att bli bättre, även om galenskapen ser ut att fortsätta i och med Anderséns förmodade kontraktserbjudande.

Någon gång mellan omgång 15 och 20 kommer Brynäs förmodligen dra slutsatsen att inte heller finländaren är rätt tränartyp till denna fantastiska grupp spelare, vars enorma inneboende potential bara väntar på att förlösas av en tränar-Messias.
+14
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ren mardröm om man är Brynäsare . För det går över mitt förstånd . När glömdes anledningen till att så många är Brynäsare pga ishockey laget å inte sociala engagemang?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Problem 1 för nya styrelsen och nya KD och nya SC att bita i är att vår trupp fortfarande håller alldeles för låg kvalitet. T o m värre än förra säsongens kvaltrupp som det ser ut just nu.
Håller med Peja.
Kommentera