Brynäs IF

711074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212343

Sv: A propósito de nada
Peja: Ren mardröm om man är Brynäsare . För det går över mitt förstånd . När glömdes anledningen till att så många är Brynäsare pga ishockey laget å inte sociala engagemang?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ser att det kritiseras mycket kring Brynäs jämställdhetsworkshops och profiler på föreslagna styrelsemedlemmar. Utifrån den tydliga strategi som Brynäs valt med den rena dräkten kopplat till En bra start och en värdegrund man säger sig stå för (och som uppenbart varit en väldigt viktig del för att fixa flera sponsorer), tycker jag det faktiskt är under all kritik att det arbete som görs nu kring värdegrund inom föreningen inte gjorts tidigare. Att det man pratat sig varm om utåt i En bra start och kring jämställdhet gällande damlaget är inget som man själva arbetat med internt blir inte hållbart i längden. Att herrlaget och damlaget haft så lite att göra med varandra tidigare förundrar mig och där får jag bilden att andra idrotter kommit betydligt längre med mer jämlika relationer mellan dam och herrlag. Även om Gunnars 1+1-snack blir lite mycket så tror jag ändå på vikten av att ha en förening där alla drar åt samma håll, och som står för det man vill förmedla utåt.

Angående profil på styrelsemedlemmar så håller jag med om att det är viktigt att det finns personer som förstår det sportsliga i föreningen och vikten av att bygga en tydlighet och långsiktighet kring det. Men utifrån den väg Brynäs valt med sina partnerskap och den rena dräkten behövs det personer på styrelsenivå som verkligen förstår värdegrundsarbete i grunden också, och hur man bygger en tydlighet och långsiktighet över tid med det. Sen vet inte jag om Sara Skoog Waller är personen att göra det, men utifrån de förslag som presenterats tycker jag hon känns som den helt klart mest intressanta att få in kopplat till värdegrundsarbetet.
Kommentera