Brynäs IF

713176 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212535

Sv: A propósito de nada
Malken: Men är det verkligen falanger du far efter? Precis som när existerande partier i Riksdagen ignorerar vissa frågor så dyker det upp nya partier (Mp/SD). Eller som när Man U fansen protesterar så kraftigt mot Glazerbrödernas ”kupp” för att ta två vitt skilda exempel som pekar mot samma sak. Missnöjet kommer ifrån ett under längre tid misslyckat styre där valberedning, nuvarande styrelse och de som nu lämnat organisationen är ansvariga. BKB har uppstått som en motreaktion för att förtroendet är borta.
Det är inte ghibellinerna mot guelferna vi talar om…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ljungkrantz förlänger för den som har missat. Gillar honom, men som alltid finns det nog inte riktigt plats där nere i kedjehierarkin. Om nu inte Manner är villig att bänka våra överbetalda rollspelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Ett exempel på hur man sparkar varandra: 2015 sparkar Bengtzén Tommy Jonsson – men även Molin och Dackell. 2018 är Dackell med och sparkar Bengtzén och tar över som tillförordnad sportchef. Dackell är sedan med och sparkar även Tommy Sjödin och Janne Larsson – som nu gör succé i Rögle. Det är extremt olyckligt. Att Emil Larsson valde Örebro och inte Brynäs när han flyttade från Luleå är inte konstigt.
Kommentera