Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213005

Sv: Viktigt att det blir rätt nu
Auchinleck: Det var som den nya GM-rollen Lindström var aktuell för då det barkades. Sen så vet jag inte inte om det är helt klart att Lindström tackade nej då?

Jag tänker på att Dackell var ju som sagt en (Parantes) som i huvudkandidat i Campeses förhoppning om att Dackell skulle tacka ja, under tiden som de tillsammans sonderade terrängen.

Men jag kan säkert ha missat något i sammanhangen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigt att det blir rätt nu
Guldet är BIF :
Ja, "Malken" som lämpligt nog är ny i forumet och serviceminded kan säkert ta med sig lika nya "Flashen" som sidekick ut och gräva lite angående detta.

Men, vart tog planerna vägen ang att lyfta Grahm till högre höjder?
Vad är det för positioneringsspel som pågår på Sätraåsen? Man har ju inte en aning om vad som pågår.

Mycket att gräva i här nu. Viktigt att det blir rätt.

Kommer likt Palmeåklagaren inte runt en person.
PJ.
Inte så medelsam, men verkar aktiv att hitta lösningar lagom till årsmötet. Kanske tom innan årsmötet. Som av en händelse.
Det är viktigt att det blir rätt nu, eller hur var det?
Kommentera

Sv: Viktigt att det blir rätt nu
Det finns ju å andra sidan en rätt stor framtida potential när det gäller intäkter (så länge vi spelar kvar i SHL). Vi har alltså jämfört med säsongen innan ca 21 mkr lägre intäkter från restaurangen. Och ca 23 mkr lägre intäkter när det gäller matchintäkter (publik).

Det där uttalandet om att arenan egentligen inte är värd någonting förrän den säljs. Det innebär ju i praktiken att vi i så fall haft ett negativt eget kapital på drygt 100 mkr ett stort antal säsonger nu.

De som anser att Brynäs borde ha kunnat gå plus minus noll i resultat den här säsongen. De får gärna redovisa var/hur ytterligare 23 mkr i utgifter skulle ha kapats bort. Det hade kanske varit möjligt på något sätt? Men det är ju inte lätt att bara kapa bort 30 mkr utgifter från en säsong till en annan (då 14 mkr kom in i statligt stöd).

Ska i alla fall bli intressant att se om Brynäs och HV:s statliga stöd för förlorade intäkter vid kvalmatcher som spelades, blir lägre eller högre än vad Leksand och Oskarshamn fick i statligt stöd för förlorade intäkter vid kvalmatcher som aldrig spelades.
Kommentera

Sv: Viktigt att det blir rätt nu
Guldet är BIF : Hur det än har varit så känns det som om det som skett inom Brynäs de senaste åren har varit amatörernas julafton.
Kommentera