Brynäs IF

713487 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213033

Sv: Uppriktigt orolig
Huss:
Ironin om Alcén dessutom blir den som håller i yxan.

Alcén har säkert många andra gamla kompisar i sitt nätverk som kvalificerar honom till Sportchef.

"Det är viktigt att det blir rätt nu"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Auchinleck: Ja där ligger det väl direkt anledning till oro av nya kompiskontrakt.
Dock tror jag att han kan vara en lösning på sikt. Men det kan man omöjligt veta redan nu då han har exakt noll erfarenhet och hur det rimmar med att " Det är viktigt att det blir rätt nu" , är lite svårt att förstå.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Auchinleck: Jag hoppas bara att ingenting skrivs på innan årsmötet. Alcén och Lindström har säkert goda egenskaper, men som SC-GM-kombination låter det helt vansinnigt.

Dessvärre, om nuvarande styrelse har lovat Alcén att bli sportchef, kommer ju den nya styrelsen att stå inför en knepig situation även om ingenting skrivs på innan årsmötet. De kommer ha ett uselt spelarkontrakt som spelaren är villig att bryta i utbyte mot att få bli sportchef - vilket han ju ärligt talat inte är kvalificerad för.

I och med att Lindström inte har figurerat i gamet på många år kommer han ju inte att kunna supporta Alcén med mycket av det som en sportchef behöver kunna. Kan ärligt talat inte förstå hur man kan se en spelare med endast spelarerfarenhet som ett seriöst sportchefsalternativ år 2021. Det var så man gjorde när sportchefsposterna infördes, men det var längesen nu.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Tror att det bara till viss del Aceln-ryktet stämmer
Kommentera