Brynäs IF

713020 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213037

Sv: Uppriktigt orolig
Auchinleck: Jag hoppas bara att ingenting skrivs på innan årsmötet. Alcén och Lindström har säkert goda egenskaper, men som SC-GM-kombination låter det helt vansinnigt.

Dessvärre, om nuvarande styrelse har lovat Alcén att bli sportchef, kommer ju den nya styrelsen att stå inför en knepig situation även om ingenting skrivs på innan årsmötet. De kommer ha ett uselt spelarkontrakt som spelaren är villig att bryta i utbyte mot att få bli sportchef - vilket han ju ärligt talat inte är kvalificerad för.

I och med att Lindström inte har figurerat i gamet på många år kommer han ju inte att kunna supporta Alcén med mycket av det som en sportchef behöver kunna. Kan ärligt talat inte förstå hur man kan se en spelare med endast spelarerfarenhet som ett seriöst sportchefsalternativ år 2021. Det var så man gjorde när sportchefsposterna infördes, men det var längesen nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Peja: Det finns väl ett livs levande exempel på en förening som har lyckats med ungefär samma tillvägagångsätt som Brynäs ev gör nu?
På 4-5 säsonger har en totalt oerfaren herre med föga imponerande internationell cv, har väl inte ens en enda AHL match på cvt, gjort ett bottenlag till ett topplag och finallag i SHL.
Tänker på Chris Abbott.
Och det med hans bror som också av total saknad av tränarkarriär och erfarenhet i båset.
Så ev döma Alcen på förhand är ingenting jag tänker göra iallafall.
Kommentera