Brynäs IF

705120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213034

Sv: Uppriktigt orolig
Huss: 15 juli 2020 eller när det var så jubla nog varje brynäsare iaf ink. Du och jag.
sia om framtiden eller få saker ogjorda är nog mångas önskan men få eller om ens nån har den egenskapen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Samsung: Självklart jublade vi men att tjata på en polare gör ingen till sc. Frågan är om vi fått en likvärdig spelare för samma lön utan allt det tumult som nu skapats? Lite kontrafaktisk historia…
Missförstå mig rätt, Alcen verkar vara en riktigt trevlig prick , men det får inte vara baserat på den meriten som han anställs. Jag tror de allra flesta härinne är ense om att laget måste stöpas om givet att det är ålderstiget och saknar viktiga kvalitativa pusselbitar. Att då ha en helt oerfaren sc som dessutom är kompis när det måste fattas obekväma beslut kan bli en olycklig kombo.
Tycker generellt att många hockeyspelare som precis lagt av har lite av ett tunnelseende. De har i princip lagt all sin tid på hockey sedan de var 16 (numera ännu tidigare) och behöver få lite distans och andra intryck. Sen finns det dem med uttalade mål att göra sig en karriär inom organisationerna (Allvin, Abbotts, BB t.ex) som inte bara slentrianmässigt fortsätter, om erbjudande kommer, för att de inte vad de skall göra annars. Ser eller nästan hoppas på att Alcen så småningom kan ta en plats i Brynäs org framöver för den karaktär han är, men det måste ske genom att han tillskansar sig meriter externt först.
Kommentera