Brynäs IF

712937 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213049

Sv: Uppriktigt orolig
Samsung: Ja, och just därför borde Bombom eller någon som honom bli sportchef i Brynäs. Varför ska vi anställa en sportchef som inte har koll och/eller relevant erfarenhet? Det är ju galet. Alcén är säkert trevlig och populär, men han uppfyller ju inte de kriterier som man behöver från en sportchef. Både Alcén och Erika G är säkert bra sportchefsämnen på sikt, men de måste ju för bövelen skaffa sig erfarenheter från mindre viktiga positioner innan de tar sportchefsposten för SHL-laget. Den nya sportchefen måste ha koll på marknaden osv när han kommer in, inte skaffa sig koll på jobbet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Peja: Grahm det köper jag helt att hon verkligen inte är ett alternativ.
På sociala medier skriver folk att dom vill se henne osv för hon gjort ett sånt bra jobb med damlaget osv.
Det är av en helt annan värld.
Går man in i flera SHL klubbar så hittar man gamla spelare på sportchefs rollen med olika resultat såklart. Självklart att en sån som Sjöström sitter på ett bredare kontaktnät med sin erfarenhet.
Men det trodde man väl lite med Dackell också och se så fel det gick.

Ja jag vet inte , känns som en never ending story att bolla detta fram och tillbaka :)

Jag är för att ge Johan chansen om den dagen kommer iaf, även om jag självklart hellre ser en mer rutinerad herre på positionen.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Peja:
Lägg till situationen vi befinner oss i och den startsträcka det alltid finns vid chefsbyten OCH på det helt oerfarna personer för jobbet.

Googlar harakiri.
Kommentera