Brynäs IF

711079 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213061

Sv: Uppriktigt orolig
Peja: Grahm det köper jag helt att hon verkligen inte är ett alternativ.
På sociala medier skriver folk att dom vill se henne osv för hon gjort ett sånt bra jobb med damlaget osv.
Det är av en helt annan värld.
Går man in i flera SHL klubbar så hittar man gamla spelare på sportchefs rollen med olika resultat såklart. Självklart att en sån som Sjöström sitter på ett bredare kontaktnät med sin erfarenhet.
Men det trodde man väl lite med Dackell också och se så fel det gick.

Ja jag vet inte , känns som en never ending story att bolla detta fram och tillbaka :)

Jag är för att ge Johan chansen om den dagen kommer iaf, även om jag självklart hellre ser en mer rutinerad herre på positionen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Samsung: Brynäs ”ledning” håller truten i vanlig ordning. Rykten florerar i Aftonbladet, läckan inte tilltäppt? Fullt kaos…som vanligt😢.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Om vi ska ha en general manager. Vad har de personen för uppgifter att utföra som inte en sportchef gör (och tvärtom)?

Vem ska utföra uppgifter som att t.ex. boka träningsmatcher, planera för resor till bortamatcher, se till att nya spelare har någonstans att bo, hämta nya spelare som anländer till klubben första gången med mera? Alltså typ "administrativa uppgifter" (och ändå viktiga) som gör att spelare får ett bra intryck av Brynäs, och gör att det över tid gör att hockeyspelare i allmänhet vet att de blir bra välkomnade i Brynäs.

Det här låter som att en och samma person kan sköta för både herrlaget, juniorlag och damlaget. För är det här uppgifter som typ en sportchef/general manager ska sköta? Tidigare när Sundlöv var sportchef har man fått intrycket att han t.ex hämtat upp nya spelare på typ Arlanda och kört dem till Gävle.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Samsung: Ja, det går väl att tycka olika om det här, men jag bara känner att det vore olyckligt för alla inblandade. För Brynäs som får en rookie i tuffa tider och för Alcén som i mitt tycke inte får en ärlig chans att uträtta ett bra jobb, eftersom han inte har den erfarenhet som krävs. Lite som när Olof Östblom blev huvudtränare, man gjorde ju karln en otjänst när man gav honom den posten.

En person som jag hade tyckt varit intressant att se som GM är Tommy Jonsson. Han har nog ett litet annat perspektiv nu också.
Kommentera