Brynäs IF

712873 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213561

Sv: Uppriktigt orolig
Ove Myling:

Att Brynäs klarade sig kvar handlar inte om flyt. Man var bättre än Hv71. Både i serien och i slutspelet.

Töntig kommentar av dig som visar hur otroligt onyanserad du är i ditt hat mot Brynäs. Måste ha varit jäkligt tungt för dig i våras när du var så nära ditt eget nirvana men så klarade Brynäs sig kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Johannes Hedberg: Nej men förlåt, det ser ju superbra ut inför nästa säsong. En liten reality check för alla strutsar med Johannes Hedberg i spetsen:

Lite fakta. Man släppte in överlägset flest mål i serien och nu är förstemålvakten borta och ännu inte ersatt. I en totalt felbyggd backsida är alla kvar (räknar med att Andersén får förlängt) och en av dom som möjligtvis kunde få en positiv utveckling står inför våldtäktsanklagelser.

Man gjorde tredje minst antal mål i serien. Den interna ledaren i poängligan är borta och den vinnaren av den interna skytteligan lär väl inte spela mer i Brynäs. 2 st spelare från allsvenskan ska ersätta dessa. Näst bäste målskytt fyller 37 år under säsongen...

Man har sparkat tränare 5 säsonger i rad. Man har försökt med hårdingar, mjukisar, erfarna och oerfarna. Nu försöker man med finnar.

Det är läget just nu. Och då har jag inte ens nämnt turbulensen utanför isen.

Men klart vi ska vara positiva och tro på Brynäs. Du får gärna lyfta fram dom positiva faktorerna och presentera dom för oss dysterkvistar. Det blir intressant läsning.

Nej, jag väntar nog med att lägga Champagnen på kylning ett tag till i väntan på de utlovade 4 sm-gulden.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Johannes Hedberg: Intressant tränar duo som kommit till BIF... tror att de kommer lyfta laget till en bra placering.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Johannes Hedberg: Håller med om att Brynäs var bättre än HV både i grundserien och kvalet. Det kan man ha i åtanke när man hyllar Boumedienne/Ekman och sågar Peter Andersson/Stråhle. Men det var väldigt jämna kvalmatcher varav flera avgjordes i sudden death, så visst var det lite flax inblandat också. Brynäs hade även en bättre skadesituation än HV under kvalet.
Kommentera