Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213618

Sv: Uppriktigt orolig
Johannes Hedberg: Nej men förlåt, det ser ju superbra ut inför nästa säsong. En liten reality check för alla strutsar med Johannes Hedberg i spetsen:

Lite fakta. Man släppte in överlägset flest mål i serien och nu är förstemålvakten borta och ännu inte ersatt. I en totalt felbyggd backsida är alla kvar (räknar med att Andersén får förlängt) och en av dom som möjligtvis kunde få en positiv utveckling står inför våldtäktsanklagelser.

Man gjorde tredje minst antal mål i serien. Den interna ledaren i poängligan är borta och den vinnaren av den interna skytteligan lär väl inte spela mer i Brynäs. 2 st spelare från allsvenskan ska ersätta dessa. Näst bäste målskytt fyller 37 år under säsongen...

Man har sparkat tränare 5 säsonger i rad. Man har försökt med hårdingar, mjukisar, erfarna och oerfarna. Nu försöker man med finnar.

Det är läget just nu. Och då har jag inte ens nämnt turbulensen utanför isen.

Men klart vi ska vara positiva och tro på Brynäs. Du får gärna lyfta fram dom positiva faktorerna och presentera dom för oss dysterkvistar. Det blir intressant läsning.

Nej, jag väntar nog med att lägga Champagnen på kylning ett tag till i väntan på de utlovade 4 sm-gulden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Ove Myling: läs på vad nyanserat betyder.

Det betyder inte att man förnekar att Brynäs är i en kris, ingen av oss här förnekar det. Men det är att nitisk vända alla detaljer, stora som små, till misslyckanden. Att aldrig kunna erkänna att något bra görs. Brynäs klarade sig inte kvar med tur, de klarade sig kvar för att de var bättre än Hv71.

Precis allt annat inom Brynäs är ett jäkla haveri. Det är just därför det är så jävla konstigt av dig att du liksom tvångsmässigt också måste pissa ned säsongens enda glädjeämne. Det är liksom som att du inte unnar någon att må bra av att vi trots allt fortsatt spelar i SHL, trots det helvete vi gått igenom.

Precis som Huge som aldrig kritiserar Brynäs står du och Munkas på andra sidan. Ni är precis lika onyanserade i er framtoning. Svårt att ta något du skriver på allvar. Peja m.fl har en betydligt mer seriös framtoning i sin kritik. Du framstår som en Leksandsupporter som är här inne och trollar, och det har du alltid gjort.

Glad sommar.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Ove Myling: Vad jag kan se så har vi bara 5 backar på kontrakt. Palve lirar från start, Rödin och Scott lär ju lira många fler matcher, vi har ett gäng unga anfallare som lär utvecklas.
En målvakt lär värvas som förmodligen är ännu bättre an Ersson sett över hela säsongen, tränarna är av europeisk toppklass.
Fler värvningar kommer signerade Gud, nä jag menar BomBom.
Kommentera