Brynäs IF

714842 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213658

Sv: Uppriktigt orolig
Ove Myling: läs på vad nyanserat betyder.

Det betyder inte att man förnekar att Brynäs är i en kris, ingen av oss här förnekar det. Men det är att nitisk vända alla detaljer, stora som små, till misslyckanden. Att aldrig kunna erkänna att något bra görs. Brynäs klarade sig inte kvar med tur, de klarade sig kvar för att de var bättre än Hv71.

Precis allt annat inom Brynäs är ett jäkla haveri. Det är just därför det är så jävla konstigt av dig att du liksom tvångsmässigt också måste pissa ned säsongens enda glädjeämne. Det är liksom som att du inte unnar någon att må bra av att vi trots allt fortsatt spelar i SHL, trots det helvete vi gått igenom.

Precis som Huge som aldrig kritiserar Brynäs står du och Munkas på andra sidan. Ni är precis lika onyanserade i er framtoning. Svårt att ta något du skriver på allvar. Peja m.fl har en betydligt mer seriös framtoning i sin kritik. Du framstår som en Leksandsupporter som är här inne och trollar, och det har du alltid gjort.

Glad sommar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Johannes Hedberg: Hur är det med läsförståelsen?

Såhär skrev jag:
"en jäkla tur att det inte finns direktnedflyttning. Brynäs kan ligga dyngsist hela säsongen och ändå ha flyt i matcherna om nedflyttning. Det är där hoppet finns just nu."

Vart i det inlägget antyder det att Brynäs hade flyt i förra säsongens kval? Brynäs var bättre än HV71 och förtjänade att klara sig kvar, absolut.

Men som du själv skriver: "Precis allt annat inom Brynäs är ett jäkla haveri." Vad talar för att Brynäs ska bli bättre nästa säsong? Inget! Man kom näst sist i år och blir man inte bättre är risken att man blir:
a. lika dåliga eller b. sämre, vilket i sin tur leder till att man får kvala.

Och kommer man sist finns chansen att överleva i ett kval eftersom det inte är direktnedflyttning.

Inlägget är både hoppingivande och nyanserat.
Kommentera