Brynäs IF

710644 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213600

Sv: Uppriktigt orolig
Axle San: Nej tyvärr inte.... FW sidan är ju i princip identisk med förra säsongen minus Harper och Desch. Dem 2 nya ser jag intw som vassare än dem. Hoppet ligger i så fall till att backaidan uppgraderas REJÄLT med minst 2 riktigt vassa offensiva backar typ Kinnvall/Gundersen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Dallemas: Om man tänker på fw-sidan isolerat. Olesen och Eklind gör det jäkligt bra om de ersätter Jaedon och Harper fullt ut. Resterande kommer nog inte hålla samma nivå som förra säsongen, många är ju så pass gamla att de blir sämre för varje år som går. Så jag tror fw-sidan kommer bli ännu sämre än 20/21, det är i alla fall den realistiska utgångspunkten. Det krävs förmodligen att Rödin och Scott håller sig skadefria för att den ska bli bättre, men det verkar inte troligt med deras skadehistoriker. Trots att Brynäs har ett massivt antal forwards på kontrakt får man inte ihop två bra kedjor, det är riktigt svagt. Danielsson, som fyller 37 år under säsongen, är fortfarande den hetaste kandidaten till att komplettera Rödin och Scott i förstakedjan.

Jag har fortfarande förhoppningar om att backsidan ska bli bättre, men det vore inte överraskande om Alcéns första manöver på sportchefsposten blir att ge sin polare Andersén ett nytt fint tvåårskontrakt.
Kommentera