Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2213602

Sv: Uppriktigt orolig
Dallemas: Om man tänker på fw-sidan isolerat. Olesen och Eklind gör det jäkligt bra om de ersätter Jaedon och Harper fullt ut. Resterande kommer nog inte hålla samma nivå som förra säsongen, många är ju så pass gamla att de blir sämre för varje år som går. Så jag tror fw-sidan kommer bli ännu sämre än 20/21, det är i alla fall den realistiska utgångspunkten. Det krävs förmodligen att Rödin och Scott håller sig skadefria för att den ska bli bättre, men det verkar inte troligt med deras skadehistoriker. Trots att Brynäs har ett massivt antal forwards på kontrakt får man inte ihop två bra kedjor, det är riktigt svagt. Danielsson, som fyller 37 år under säsongen, är fortfarande den hetaste kandidaten till att komplettera Rödin och Scott i förstakedjan.

Jag har fortfarande förhoppningar om att backsidan ska bli bättre, men det vore inte överraskande om Alcéns första manöver på sportchefsposten blir att ge sin polare Andersén ett nytt fint tvåårskontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
Peja: Att utgå från att Alcén kommer att göra samma misstag som Dacke gjorde med honom, är att förminska Johan. Han lurade ju skjortan av Dacke, troligen är han så strretsmart så han ser igenom skitprat.

Det kanske är Alcén istället som kommer rensa utav helvete i truppen.
Det vet vi ju inte.

Om detta nu är sant så skulle jag bli MYCKET förvånad om JB har satt sitt namn på denna uppgörelse utan att han vet vad han gör.

Om detta med Johans utbildning.
Har svårt att hitta om Tjomme har så mycket mer skola, kan ha missat men vet inte.
Kan ta min chef som exempel.
Oduglig som målare, men en jävel på att vara arbetsledare.
Vi trodde ALDRIG att det skulle gå.

Jag är säker på att Alcén kommer få hjälp med det ekonomiska arbetet i början isf.

Det kanske är bluff oxå..
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Peja: Greg Scott brukar spela många matcher och är inte på något vis skadebenägen. Se till våra yngre spelare, Gunler, Ljungkrantz, Birgersson, där kan det hända grejer. Olesen tror jag med lätthet ersätter Harper.
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
Peja: ja sen gäller det att typ, Öhlund får ett riktigt genombrott, känns som att det skulle kunna hända, potentialen finns där stundtals.
Och att nån av kvist, ljungqrans, gunler, Birgersson slår igenom lite likt typ Lindblom gjorde mellan 14-16.
Lindblom var ingen top rankad spelare som gick i nån första eller andra runda. Var det 5e va?

Gissar att vi landar nån finsk målvakt likt Vehviläinen. Som har en koppling till manner.
Kommentera