Brynäs IF

711075 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214253

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag skrev ett långt inlägg för att bemöta dina frågor, men jag läser här att det sägs att Engwall gått ut med information som han inte ens bör ha tillgång till och som inte är officiell än. Jag gillar det inte alls och det kommer att vägas in i mitt val vid omröstningen om det stämmer. Jag vill lita på valberedningen som jag röstat in men det känns inte toppen att rösta på någon som tar felsteg innan han ens är invald..

Jag kan dock inte rösta på hela BKB, kan Kangas vara ordförande i en splittrad styrelse?

Må vi Brynäsare läka ihop så gott det går efter årsstämman, hoppas att vi då har en styrelse som ger oss bättre förutsättningar än hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Engwall har även bekräftat vilka masterminds som kommer klura ut hur Brynäs ska bli ledande inom svensk hockey igen.

Citat: "I onsdags kväll hade jag möte tillsammans med Andreas Dackell, Ove Molin o PJ då vi pratade hockeyorganisationen o där vi hade väldigt bra o liknande syn på hur Brynäs sportorganisation ska byggas upp. Allt är o ska inte vara klart men det finns en väldigt bra grund, som vi alla 4 var överens om, o som ska arbetas fram i mera detalj om valberednings förslag går igenom. "

Jag har tyvärr lite svårt att tro på stora förbättringar och förändringar, det kommer bara bli mer av samma som vi har sett de senaste åren om samma kockar ska göra ett nytt försök att hitta ett sportsligt framgångsrecept.
Kommentera