Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214146

Sv: A propósito de nada
magr: Har flera invändningar mot dina argument.

1) Brynäskanbättre är mer än ett missnöjesparti. Till skillnad från nuvarande styrelse har de ju ett förändringsprogram och är öppna med vad som kommer att förändras. Du har ställt frågor till dom och inte varit nöjd med svaren - har du ställt samma frågor till valberedningens förslag eller är det bara den ena sidan som behöver utstå din "granskning" för att vinna ditt förtroende?

2) Med tanke på den enorma vanskötseln av Brynäs under de senaste åren är det bara bra att ett alternativ träder fram. Allt annat hade varit oroväckande. Vad är poängen med att rösta på varje årsmöte om det alltid bara finns ett alternativ? Är det demokrati?

3) Brynäs var enormt splittrat långt innan Brynäskanbättre klev in i bilden. Det som framförallt splittrar inför årsmötet är ju att hela nuvarande styrlsen inte väljer att avgå. Det är även dom som har styrt Brynäs in i splittringen som alltså fanns långt innan Brynäskanbättre. Det finns ingen logik med att skylla splittringen på Brynäskanbättre.

4) Nuvarande ledning väljer aktivt att fortsätta rekrytera folk till nyckelposter, trots att de mycket väl kan bli utbytta inom kort. De pratar mycket om värderingar, enighet och moral - jag kan inte tänka mig något mer splittrande än vad de sysslar med nu. Att i detta skede anställa okvalificerat folk till nyckelposter gör att jag faktiskt på allvar börjar undra om de här människorna har Brynäs bästa i åtanke. Tidigare har jag alltid tänkt att de agerar utifrån Brynäs bästa men är så fullständigt inkompetenta att nästan allt blir fel - men den senaste tidens aktioner gör att jag faktiskt börjar tro att de har andra motiv än Brynäs bästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag skrev ett långt inlägg för att bemöta dina frågor, men jag läser här att det sägs att Engwall gått ut med information som han inte ens bör ha tillgång till och som inte är officiell än. Jag gillar det inte alls och det kommer att vägas in i mitt val vid omröstningen om det stämmer. Jag vill lita på valberedningen som jag röstat in men det känns inte toppen att rösta på någon som tar felsteg innan han ens är invald..

Jag kan dock inte rösta på hela BKB, kan Kangas vara ordförande i en splittrad styrelse?

Må vi Brynäsare läka ihop så gott det går efter årsstämman, hoppas att vi då har en styrelse som ger oss bättre förutsättningar än hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Men hur gör BKB om man inte får in alla.
Skiter man i det då och hoppar av allihopa?

Som du framställer det nu så är det alla eller ingen...

I Brynäspodden så sa BKB att byta alla i styrelsen INTE är bra, för då blir det för lång startsträcka för den nya styrelsen.
Man ska komma in i arbetet med allt vad det innebär.

Blir det så nu att man byter hela styrelsen, då vill det fanimej till att man inte går fel en enda gång!!

Man lägger alla äggen i en korg.

Marginalen för fel är noll. Iom att man "idiotförklarat" den gamla styrelsen.

Det är inte lätt att ro iland.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: skillnaden mellan valberednings förslag och BKB är att BKB har gemensamt arbetat fram vad de vill göra och valberedningens förslag är olika personer som inte har någon större relation till varandra tills de ev kliver in i styrelsen.
Känner inte att något alt är riktigt bra. En mix av de båda är vad jag önskar. Men sedan finns det massor mer folk som är nominerade. Någon som har koll på dessa?
Kommentera