Brynäs IF

712157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214122

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker inte att Brynäskanbättre framstår som annat än ett missnöjesparti. Då valberedningen har tagit fram ett bra förslag på ny styrelse så ser jag en stor risk i att Brynäskanbättre kommer att bryta upp Brynäs och medlemmar i olika läger om man inte avstår från omröstningen. Man pratar om att ena Brynäs men på det sätt man försöker ta över Brynäs så blir det per automatik spänningar i hela organisationen och bland medlemmar.

Jag har även jobbat i ett företag där en av deras kandidater jobbade, ledarskapet i det företaget var under all kritik så jag hoppas att denna person inte får något inflytande på Brynäs ledarskap om hen skulle röstas in.

Jag hoppas att jag har fel men jag ser inte att dammet lägger sig så fort årsmötet är över, oavsett vilka som "vinner".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Har flera invändningar mot dina argument.

1) Brynäskanbättre är mer än ett missnöjesparti. Till skillnad från nuvarande styrelse har de ju ett förändringsprogram och är öppna med vad som kommer att förändras. Du har ställt frågor till dom och inte varit nöjd med svaren - har du ställt samma frågor till valberedningens förslag eller är det bara den ena sidan som behöver utstå din "granskning" för att vinna ditt förtroende?

2) Med tanke på den enorma vanskötseln av Brynäs under de senaste åren är det bara bra att ett alternativ träder fram. Allt annat hade varit oroväckande. Vad är poängen med att rösta på varje årsmöte om det alltid bara finns ett alternativ? Är det demokrati?

3) Brynäs var enormt splittrat långt innan Brynäskanbättre klev in i bilden. Det som framförallt splittrar inför årsmötet är ju att hela nuvarande styrlsen inte väljer att avgå. Det är även dom som har styrt Brynäs in i splittringen som alltså fanns långt innan Brynäskanbättre. Det finns ingen logik med att skylla splittringen på Brynäskanbättre.

4) Nuvarande ledning väljer aktivt att fortsätta rekrytera folk till nyckelposter, trots att de mycket väl kan bli utbytta inom kort. De pratar mycket om värderingar, enighet och moral - jag kan inte tänka mig något mer splittrande än vad de sysslar med nu. Att i detta skede anställa okvalificerat folk till nyckelposter gör att jag faktiskt på allvar börjar undra om de här människorna har Brynäs bästa i åtanke. Tidigare har jag alltid tänkt att de agerar utifrån Brynäs bästa men är så fullständigt inkompetenta att nästan allt blir fel - men den senaste tidens aktioner gör att jag faktiskt börjar tro att de har andra motiv än Brynäs bästa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr:

"Jag har även jobbat i ett företag där en av deras kandidater jobbade, ledarskapet i det företaget var under all kritik så jag hoppas att denna person inte får något inflytande på Brynäs ledarskap om hen skulle röstas in."

Anonym smetning av en anonym kandidat i ett anonymt företag och ett anonymt ledarskap?

Man blir imponerad. 🙈
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: ser fram emot att Brynäskanbättre vinner på årsmötet och i samma möte river samtlig konsultkontrakt på stående fot
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Nej, det är klart att det hade varit mycket enklare om valberedning och styrelse gjort det man var tillsatta att göra. Nu har de misslyckats kapitalt under ett antal år och därmed har vi hamnat i en minst sagt olycklig situation.
Kommentera