Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214555

Sv: A propósito de nada
Lindström:
Och så läser man att facket är inkopplad på arbetsmiljön. De verkar skjuta slagskott på både sittande styrelsen, ledningen och konsulterna. STRIKE!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Sven Enqwall låter precis som Sundlöv. Hade kunnat vara samma person på sättet de pratar på. Bara en liten input.

Har nu lyssnat på debatten. Engwall känns mer genuin men inte lika vältalig. Kangas känns ganska PK och säger rätt saker hela tiden. Därför är nog till skillnad mot de flesta andra här min favorit Engwall av dessa två sett utifrån debatten. Enqwall gör fler misstag i sättet han formulerar sig men känns mer mänsklig på något vis.

Det som är verkligt och genuint är svårt att hitta på toppositioner, det tycker jag är viktigt och är något jag alltid brukar gå på i mitt eget arbetsliv. Med det sagt har jag ingen aning om Engwall är dessa saker, men det är känslan jag får.

Angående Alcén så vore det ett korkat val sett utifrån erfarenhet etc. Tycker dock det finns något som är lite kittlande med tanken på Alcén som sportchef och jag gillar också tanken att våga göra modiga val. Om man vänder på det kanske det inte är rätt läge att ta ut svängarna, tänka nytt och ta modiga beslut? Det Brynäs kanske allra mest behöver just nu är en stabilitet och långsiktig balans.. hmm svårt..

Är dock inte lika negativt inställd till Alcén som många andra.

Grahm som är så hyllad av många hade väl inte heller någon direkt erfarenhet (förutom som spelare) innan hon tog plats på kontoret?
Kommentera