Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214556

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Sven Enqwall låter precis som Sundlöv. Hade kunnat vara samma person på sättet de pratar på. Bara en liten input.

Har nu lyssnat på debatten. Engwall känns mer genuin men inte lika vältalig. Kangas känns ganska PK och säger rätt saker hela tiden. Därför är nog till skillnad mot de flesta andra här min favorit Engwall av dessa två sett utifrån debatten. Enqwall gör fler misstag i sättet han formulerar sig men känns mer mänsklig på något vis.

Det som är verkligt och genuint är svårt att hitta på toppositioner, det tycker jag är viktigt och är något jag alltid brukar gå på i mitt eget arbetsliv. Med det sagt har jag ingen aning om Engwall är dessa saker, men det är känslan jag får.

Angående Alcén så vore det ett korkat val sett utifrån erfarenhet etc. Tycker dock det finns något som är lite kittlande med tanken på Alcén som sportchef och jag gillar också tanken att våga göra modiga val. Om man vänder på det kanske det inte är rätt läge att ta ut svängarna, tänka nytt och ta modiga beslut? Det Brynäs kanske allra mest behöver just nu är en stabilitet och långsiktig balans.. hmm svårt..

Är dock inte lika negativt inställd till Alcén som många andra.

Grahm som är så hyllad av många hade väl inte heller någon direkt erfarenhet (förutom som spelare) innan hon tog plats på kontoret?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Men vad behöver Brynäs representas av nu? En vältalig och "PK" person som Kangas eller en genuin person som kan vräka ur sig lite vad som helst? Tänker på den intervjun som Lorentz gjorde med cmore när det stormade kring Brynäs, den tror jag att Kangas hade hanterat briljant. Tycker dessutom att Engwall redan har hunnit visa bristande omdöme med sina uttalanden om Alcéns roll, det spelar ju ingen roll hur genuin man är om man inte har rätt omdöme.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Det är det som är tråkigt. Båda alternativen är historiskt belastade som medelmåttor inom Brynäs. Flertalet av de föreslagna styrelserepresentanterna har halvtaskiga track records sedan tidigare.
Det enda som finns att hoppas på på är att team Kangas plockar in en sportchef som kan leverera ett nytänk och kompletterar nuvarande trupp med fingertoppskänsla, så vi överlever denna säsong och kan ta fart nästa!
Kommentera