Brynäs IF

713194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214910

Sv: A propósito de nada
Axle San: nej det är en Leecher som är känd för att skapa dålig arbetsmiljö (dåligt ledarskap) och har dåligt omdöme. Då BKB hade det dålig omdöme att ha med honom och medlemmar gillar det har jag bestämt att mitt företag kommer sluta sponsra BIF. Då förstår du kanske hur dålig ledare jag tycker han är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: "Då BKB hade det dålig omdöme att ha med honom och medlemmar gillar det har jag bestämt att mitt företag kommer sluta sponsra BIF."

Tröttsamt att läsa sånt här varje gång en missnöjd supporter ska markera. Hur mycket supporter är man om man kräver att alla beslut, alla anställda ska matcha min uppfattning, "annars jävlar..."? Brynäs IF är större än enskilda styrelsemedlemmar och anställda. Och större än enskilda korkade beslut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: håller med dig till 101%.
Det blir sån jävla dubbel moral nu , man pratar om värdegrund i Brynäs sen röstar man in han i styrelsen.
Sitter på så mycket info om hur han betett och behandlat kollegor och folk runt kring sig.
En googling bort "hans göran karlsson Söderhamns kommun" så skrapar man på ytan.
Hoppas detta räknas som en åsikt och inte något förtal isåfall vill jag att du plockar bort mitt inlägg direkt Peja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Först gnäller du kring att Lipskog var en fara iom att han som sponsor kan utsätta Brynäs för utpressning med sina sponsorpengar och köpte inte mitt argument om att det kan han göra ändå utan styrelseplats. Sen gör du/ditt företag precis så. Konsekvent tänk och agerande…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Fast Hansa skall ju vara styrelseledamot och inte jobba som ledare vad jag vet, kanske han passar bra i styrelsen.
Kommentera