Brynäs IF

713725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215249

Sv: A propósito de nada
Peja:

Vad jag kan komma ihåg så var det väl inga berömmande ord precis om hur Peter A och Viktor S fick reda på att de sparkades? Sen handlar min kritik mycket i att om man som anställd i Brynäs ska behöva bli offentligt förklarad som inkompetent av en internetpöbel (innan man ens jobbat en enda dag).

Kommer t.ex. samma språkbruk vara tillåtet här på forumet mot spelare och ledare vid matcher, som t.ex. vi d förra säsongen? Det var vid någon match förra säsongen som vissa personer gick klart över gränsen vad som är acceptabelt.

Skulle personer här på forumet vara bekväma om journalister skulle börja granska supportrars språkbruk på internet? Och då sträcka på sig, och säga: ja så här utrycker vi brynäsare oss. En sån granskning skulle mycket väl kunna ske i framtiden (angående t.ex. vad M Berg i fotbollslandslaget vick utstå, bara för att han missade en målchans mot Spanien).

Vem vet.
Såna granskningar kanske redan är påbörjade av journalister?

Skulle då alla skribenter här anse att brynäsare framstår i god dager, om det som skrivs här ibland skulle offentliggöras?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Under vilken sten har du bott sista 20 åren? Granskande journalistik har funnits länge, det är inte näthat att ifrågasätta någons kompetens.
Att Brynäs hamnar i skottgluggen är ju oerhört självklart.
Trodde du att Brynäs kaos skulle gå obemärkt förbi?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Journalister får gärna granska språkbruket mot Brynäsanställda under det senaste året. Samtidigt borde de passa på att granska sin egen roll i detta och hur deras drevande mot Brynäs i samband med brottsutredningarna påverkade vad som skrevs på nätet.

Jag vet inte riktigt vilket språkbruk du syftar på, men personangrepp blir alltid borttagna. Det har främst varit personangrepp mot Campese, Peter Andersson och Bulan under säsongen.

Däremot framför många rimlig och konstruktiv kritik mot anställningen av Alcén som sportchef. Det är inte varken personangrepp eller näthat. Om Brynäs hade struntat i att ha någon etablerad målvakt och promotat J20-målvakterna hade det också varit rimligt och konstruktivt att påpeka att de är för oerfarna för att axla målvaktsrollen i Brynäs A-lag. Men förhoppningsvis kan du skilja mellan fula personangrepp och konstruktiv kritik.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Dom som skulle behöva läsa och fatta vad du skriver, läser och fattar inte vad du skriver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Sen får man skilja på sak o person. Alcens ev. kompetens som sc och tillvägagångssättet hur han hamnade där är väl det som ifrågasätts av många.
Inte Alcen som person.
Men som sagt, nu är han där och rollen verkade fluffigare än nyvispad grädde så det löser sig förhoppningsvis.
Kommentera