Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218531

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
munkas: Ouch. Det var allt en riktigt trött upprapning av gammal skåpmat. Men jag skyller den på att det är inte säsong ännu.

Förstår inte varför du är rädd för att Alcén ska värva.
Peja med flera säger ju att det kommer komma in en typ GM som ska bestämma över Johans värvningar.

Det säger ju Kangas oxå.
Så är det någon du ska skälla på så är det ju denna imagniära GM.

Många påstår ju att JA inte hade nått med värvningen av VV att göra heller. Så hur kan man få skit för nått man inte gör.

Bara i Brynäs bara i Brynäs....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
mk: GM kommer bli chef över Alcén och Erika, och måste självklart "Okaya" värvningar, precis som klubbdirektören måste göra. Det handlar inte om själva spelarna som värvas utan om utgifterna som deras innebär. Kan mycket väl bli så att den nya GM inte kommer bestämma vilka som kommer att värvas, särskilt eftersom facket är involverade kring vilka arbetsuppgifter som utlovats.

Det återstår att se om Alcén kan bli en bra sportchef, men jag hade känt mig mycket tryggare med någon mer erfaren värvare. Nu kommer Brynäs att ha en person som lär sig yrket på plats, om du förstår vad jag menar, och det känns inte idealiskt i en av landets största hockeyklubbar. Dessa förkunskaper hade man fått på köpet om man hade tagit någon som haft erfarenhet från yrkesrollen.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
mk: Ja visst är det märkligt, JA skall endast lastas för de dåliga värvningarna, de bra har han ingenting att göra med.
Kommentera