Brynäs IF

711070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218539

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Silfverkroken: Han var väl aktuell redan i fjol, men då med förstod man ju kopplingen till Peter Andersson.

Jag förstår inte varför man ska ge en beprövad SHL back tryout? Tror dom att han utvecklats och nått en ny nivå av sina 29 matcher i Österrike. Nu går man in i säsongen med åtta seniorbackar varav sju är 25 år eller äldre. Har man inga juniorer att ha som åttonde får man väl ta in en ung spelare med utvecklingspotential.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Zzz: Tom Hedberg är 21 och Marcus Björk är 23. Samt Bergman 25. Ger ju en relativt ung och utvecklingsbar back i varje backpar.
Björk och Hedberg kommer nog få dra ett ganska tungt lass i år, och nog finns kapacitet hos dem båda. Bergman mer oklart.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Zzz: Håller med, låter märkligt. Kan man tänka sig att detta är ett sätt att köpa sig tid? Om Bulan inte blir kvar innebär det en stor post i budgeten som kan frigöras till en meriterad back. Och vad är egentligen status på Viktor Persson, är det verkligen helt 100 att han spelar i Nordamerika? Det har sagts att han ska spela i WHL men han är ännu inte uppsatt för Kamloops Blazers hos Eliteprospects och kanske kan nya ledningen övertyga Canucks om att han utvecklas bättre på hemmaplan? I väntan på svar på de frågorna kan detta vara ett sätt att ha backar att tillgå. Huruvida han blir kvar i truppen beror nog mer på hur man får ihop truppen i övrigt än på Antons egna prestationer nu på försäsongen.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Zzz: Jag ger mig fan på att det snart kommer kommuniceras att Bertil ska opereras och missar inledningen av säsongen.. Helt plötsligt faller Mylläri ryktet på plats.
Kommentera