Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218552

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Det här är också intressant:

"Mylläri ska ha varit riktigt bra i Graz sedan hade lämnade VIK under säsongen som gick, men fick också en stor roll med mycket speltid i alla spelformer där enligt uppgift. Österrikes liga är ju också förhållandevis bra.

Mylläri ska ha utvecklat sitt spel med puck i Graz eftersom han fick spela PP regelbundet för första gången på länge under en längre tid."
vikfancentral.se/silly-vad-hander-med-anton-myllari-efter-succen-i-graz-lite-roksignaler-och-mojligen-skulle-vasterassonen-passa-ganska-bra-i-lagbygget/

Try-out-delen handlar kanske om att han ska få chans att visa att han har offensiva sidor han tidigare inte fått visa på SHL-nivå. Man kan ju notera att han gjorde 6+4 på 29 matcher i Graz, målbäst bland backarna i laget och på liknande nivå vad gäller PPG som Olle Alsing (0+5 på 13 matcher) och KHL-backen Vitali Menshikov (2+1 på 10 matcher). Är väl oklart hur mycket detta säger men finns ju inte så mycket att förlora här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Scerban: Tvivlar på att det handlar om utveckling, antagligen snarare om att han fick offensivt förtroende och klev ner en (eller två) nivåer gentemot SHL. Spelare som Adam Pettersson och Mannberg skulle säkert också kunna leverera en hel del poäng i Österrike om de fick offensiva roller.
Kommentera