Brynäs IF

713420 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218902

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Huge: Helt oväntat hade du den åsikten eller inte….
Nu var det inte proffsen jag kritiserade utan Brynäs oförmåga att kunna locka tillbaka sina gamla storspelare igenom historien.

Men ok jag vet det fanns inte Plats för dessa spelare vid denna tidpunkt för de passade inte in i Brynäs lagbygge så
du har rätt det är ingen skandal ut det var olyckliga omständigheter att dessa inte passade in i Brynäs lag vid hemkomsten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Makita: "Nu var det inte proffsen jag kritiserade utan Brynäs oförmåga att kunna locka tillbaka sina gamla storspelare igenom historien."

Och hur kan det bero på Brynäs oförmåga/inkompetens att locka tillbaka en gammal storspelare ifall spelaren ifråga nu inte velat komma tillbaka, hur mkt Brynäs än har erbjudit i form av pengar, social situation, roll i laget osv osv?
Du utgår ju på nåt märkligt sätt ifrån att gamla storspelare inte har nån egen vilja och borde återvända till Brynäs bara för att dom spelat där tidigare, typ.
Om nåt borde kritiseras i den här diskussionen så är det snarare din egen oförmåga att tänka lite längre än vad näsan räcker.
Varför skulle ex en spelare som Salming återvända till Brynäs och Gävle, om hans livssituation vid återvändandet hade ändrats så pass mkt att en flytt till Gävle var utesluten?
Bara för att ta ett konkret exempel och som för övrigt säkert gäller ALLA återvändare, oavsett om dom klassas som storspelare eller inte och när i historien som det varit aktuellt.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Makita: Det är klart att Brynäs borde ha fått hem fler av dom, men samtidigt är det mycket svårare när spelarna inte kommer från Gävle. Den som jag grämde mig över inte kom hem direkt till Brynäs från NHL var annars Christer Olsson. Han har blivit lite bortglömd nu men blev bland annat utsedd till bästa back i VM 94/95.
Kommentera