Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218910

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Makita: "Nu var det inte proffsen jag kritiserade utan Brynäs oförmåga att kunna locka tillbaka sina gamla storspelare igenom historien."

Och hur kan det bero på Brynäs oförmåga/inkompetens att locka tillbaka en gammal storspelare ifall spelaren ifråga nu inte velat komma tillbaka, hur mkt Brynäs än har erbjudit i form av pengar, social situation, roll i laget osv osv?
Du utgår ju på nåt märkligt sätt ifrån att gamla storspelare inte har nån egen vilja och borde återvända till Brynäs bara för att dom spelat där tidigare, typ.
Om nåt borde kritiseras i den här diskussionen så är det snarare din egen oförmåga att tänka lite längre än vad näsan räcker.
Varför skulle ex en spelare som Salming återvända till Brynäs och Gävle, om hans livssituation vid återvändandet hade ändrats så pass mkt att en flytt till Gävle var utesluten?
Bara för att ta ett konkret exempel och som för övrigt säkert gäller ALLA återvändare, oavsett om dom klassas som storspelare eller inte och när i historien som det varit aktuellt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Huge:
Varför Huge är i princip aldrig Brynäs en tillräckligt attraktiv klubb för NHL återvändare vare sig senaste adressen var Brynäs eller något annat lag.

Att storstadslagen kan ha lättare att locka till sig spelare för att dessa vill bo i exempelvis Stockholm eller Göteborg är en sak.
Men det stoppar inte där återvändande spelare går till lag i medelstora och små städer istället för Brynäs.
Hur lyckas dessa vara mer attraktiva?
Naturligtvis har ekonomin stor betydelse men varför lyckas Brynäs sämre på den punkten år efter år än våra konkurrenter.
Kommentera