Brynäs IF

713386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218914

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Huge:
Varför Huge är i princip aldrig Brynäs en tillräckligt attraktiv klubb för NHL återvändare vare sig senaste adressen var Brynäs eller något annat lag.

Att storstadslagen kan ha lättare att locka till sig spelare för att dessa vill bo i exempelvis Stockholm eller Göteborg är en sak.
Men det stoppar inte där återvändande spelare går till lag i medelstora och små städer istället för Brynäs.
Hur lyckas dessa vara mer attraktiva?
Naturligtvis har ekonomin stor betydelse men varför lyckas Brynäs sämre på den punkten år efter år än våra konkurrenter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Makita: "Naturligtvis har ekonomin stor betydelse men varför lyckas Brynäs sämre på den punkten år efter år än våra konkurrenter."

Stämmer det verkligen då?
Isf måste man väl först gå igenom samtliga lag i vår egen klass sas, och se ifall dom verkligen lyckats så mkt bättre än oss med att vara attraktiva för återvändare.
Jag tror inte att vi är så mkt sämre i det jobbet än vad många andra lag är, om jag får dra till med en kvalificerad gissning.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Makita: Historiskt handlar det om pengar. Brynäs har aldrig haft resurserna att matcha de tätaste lagen i serien. Nu påstås det att pengarna finns men det har aldrig gett avtryck i tabellen.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Makita: enkelt svar på din fråga: Pengar och tabelläge. Spelare vill kunna vinna och tjäna pengar.

Brynäs är inte mindre attraktiva på något sätt om vi bortser från turbulensen i dagsläget.
Kommentera