Brynäs IF

712984 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2220670

Sv: A propósito de nada
mk: Det lät som att Håkan har tagit fram sig själv som ett alternativ, och att både styrelsen och Riverjump tyckte han var en stark kandidat. Han är väl egentligen överkvalificerad till det här jobbet, men som idrottsförening kan man ibland ha turen att lyckas rekrytera överkvalificerade personer pga att de sympatiserar med klubben. Klasskillnad mot företrädarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det kan mycket väl vara Brynäs viktigaste rekrytering på ledarsidan sedan Thure Wickberg. …Och han har liksom Thure tydligen anmält intresse själv.

Att vara klubbdirektör innebär ju numera framför allt att vara företagsledare och ur det perspektivet är vad jag kan se Håkan Svedman SHL:s överlägset mest kvalificerade. …Och han gjorde ett väldigt ödmjukt och bra intryck i GD:s intervju.

Vilka möjligheter som öppnar sig på marknadssidan med Svedmans nätverk och kunnande!

River Jump, ”konsulterna”, gick utanför ”hockeyboxen” när man inledde rekryteringsarbetet till klubbdirektör. Man gick ut bredare än jag tror något lag i SHL någonsin gjort. …Och det verkar ju vara här som Håkan Svedmans namn gallrats fram. Brynäs fick Håkan Svedman och HV71 fick Johan Lindbom… ”Konsulterna” har vad jag förstår kostat Brynäs c:a 3 Mkr och i min värld ser det ut som väl använda pengar. Bara för detta.

Jag hoppas och tror att Håkan Svedman ska vara den enande kraft som Brynäs så väl behöver. Som kan få alla som älskar Brynäs att dra åt samma håll. Som kan ge creds till de som ska ha det oavsett vilken falang man tillhört.

…Och tänk att Patrick Fredriksson, medgrundaren till ”Luger” och ”Way Out West” vill arbeta för Brynäs – han tillhörde ju ”det andra” styrelseförslaget. Tänk vad han skulle kunna göra för Brynäs! Tycker att han måste ges en plats i föreningen trots att han fanns på ”förlorande sidan” i valet till styrelse. All kraft från ALLA uppåt nu!
Kommentera