Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2222860

Sv: A propósito de nada
tjugo8: Absolut oskyldig till motsatsen är bevisad och motsatsen kunde inte bevisas i detta fall men det behöver inte betyda att han inte gjorde brottet.

Såklart kan man bara spekulera men har ni ställt dig frågan varför PBs tjej (någon som ska ha varit väldigt nära honom) skulle anklaga honom för detta brott om det inte var sant? Hon hade inget att vinna utan kunde bara förstöra för någon som hon ska tidigare ha tyckt om väldigt mycket.

Aja jag kom inte in hit för argumentera om han gjorde det eller inte för det kommer vi aldrig veta men min poäng är att denna händelse kommer alltid vara ihopkopplat med hans namn (likt Huselius) och då är det upp till Brynäs att avgöra om man vill ha en sån person representera deras klubb.

Det har hänt många gånger att atleter blir släppta av sin klubb på grund av olika brotts anklagelser. En annan fråga ni kan ställa er är varför UNICEF valde att inte få gratis reklam efter denna händelse? Svaret är simpelt och det är för att man ej vill associeras med PB.

Jag vill förtydliga att jag vill inte provocera utan undrar bara om era åsikter om ni hade låtit PB representera er klubb (baserat på händelser utanför isen och inte sportsliga resultat) om ni hade valet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jalapeno:
Falsk angivelse har förekommit tidigare, även inom relationer
Går inte att ha parallellt rättssamhälle, även om jag tycker att den låga andelen fällande domar i VINR är problematiskt
UNICEF fick antagligen kalla fötter, inkl redan avskriven misstanke mot Hedberg o tidigare kaosorganisations kaosagerande. Och det är bara en paus
Med det sagt, så här långt gånget vore det bästa för oss o få lägga pengarna på annat
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: TH spelar för oss utan en svallvåg från media, fans (oavsett tillhörighet) eller dylikt. Vad är skillnaden?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Så om du anklagas för ett brott, blir polisanmäld och därefter frias från alla misstankar av polisen så tycker du det vore rimligt att din arbetsgivare ger dig sparken för ett brott som du enligt dig själv och polisutredningen inte har begått?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: vi får väl avvakta till vi vet mer helt enkelt och blir det en rättegång så får vi veta mer i alla fall,
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Representant för pöbeln?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Fattar varför du tycker det är kul och intressant att dra upp den här smörjan. Nice try.

Men, svaret är väl delat. En del hade inte haft något emot PB och en del hade det. Jag personligen tycker att blir man friad så blir man och då rättar man sig efter det. Rent sportsligt skulle jag hellre se pengarna användas annorlunda.
Kommentera