Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2224690

Sv: A propósito de nada
Såhär hoppas jag vi ställer upp laget på lördag:

Vehvälienen (Andrén)

Bertilsson - Genoway
Björk - Hedberg
Berglund - Nyberg
Mylläri

Rödin - Scott - Gunler
Olesen - Palve - Sallinen
Molin - Ölund - Danielsson
Eklind - Pettersson - Mannberg
Kvist

PP1:
Genoway
Gunler
Rödin
Scott
Molin

PP2:
Danielsson
Palve
Olesen
Ölund
Sallinen

BP fyror:
Bertilsson - Nyberg/Scott - Molin
Berglund - Mylläri/Sallinen - Rödin
Björk/Ölund - Mannberg
Pettersson - Eklind extra.

Hoppas mest att Olesen kan spela men jag tror han missar dom 2 första. Men det vore bra om han spelade för det jämnar ut alla kedjorna på ett bättre sätt.
Sen hoppas jag att dom tar bort Björk helt från PP spelet. Kör Danielsson som är van att styra som point. Det har han gjort under hela sin karriär. Fattar inte vad folk har emot honom som point. Palve kör till vänster och Olesen till höger. Sen Ölund kring sargen där han är stark och Sallinen framför mål.
Fortsätt köra Molin, Rödin och Scott i BP. Det kommer gå bättre än att spela Adam, Eklind och Kvist. Dom har bättre spelsinne och är dessutom så pass skickliga att dom kan till och med kontra och skapa även fast man är en man mindre. Kör på #35 i målet så mycket som möjligt. Sen tycker jag helst inte man ska spela Nyberg. Men hittills är ju Bergman konstigt nog sämre än John.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tycker att vi fans bör få reda på om Brynäs ämnar att förstärka laget, eller om de åtminstone kan komma med något slags uttalande.

Har alltid fått svar av Sundlöv, Bengtzén, Campese mfl väldigt snabbt, även i tider av kris. Men nu är det närmare en månad sen jag ställde frågan om våra ihopswishade pengar kan tänkas att hjälpa till att täppa en lucka.

Jag förstår att Alcén har viktigare saker för sig än att svara på alla mail, men vi borde få något slags besked i frågan.

Är vi tokfattiga, säg det. Är det osäkerheten kring Berglund som spökar? Säg att ni avvaktar läget.
Kommentera