Brynäs IF

582294 inlägg · 7806 ämnen

Inlägg #2226744

Sv: Frågetecken för Kangas
Malken: För att vara en person som hellre ser framåt än bakåt, och som vill se ett enat Brynäs, gör du fantastiska ansträngningar att se just bakåt och att börja ifrågasätta Kangas innan han har fått sätta sin prägel på klubben.

Jag tycker att den kritik som media riktade mot Brynäs under förra säsongen, rent generellt, var befogad. Det var ett drevande från lokalpressens sida kring Patrik Berglund och kan fortfarande inte förstå hur någon kunde ta beslutet att hänga ut honom med namn redan i samband med polisanmälan, men det hade ju inte Wikegård något att göra med.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frågetecken för Kangas
Peja: Jag vill absolut se framåt och tycker att rekryteringen av Håkan Svedman som klubbdirektör var klockren oavsett om creds för rekryteringen ska ges till Gunnar och Jenny eller nya styrelsen.

…Och visst är det väl Svedman som kommer att ha huvudansvaret för rekryteringen av GM? Jag tror att rekryteringen kommer att gå alldeles utmärkt om nya styrelsen tar ett steg tillbaka och låter honom ta initiativet. Han, om någon, borde kunna bedöma vilka kandidater som klarar av förhandlings- och ”ekonomibiten”. Det finns säkert hur många kandidater som helst som fungerar vad gäller den ”sportsliga biten” – men betydligt färre som fixar både det sportsliga och ekonomin.

Debattörerna på det här forumet verkar inte vara överens om så mycket – men alla verkar gilla Boumedienne och alla verkar vara överens om att många spelaravtal skrivits på en för hög nivå. Jag tillhör i alla fall de som tycker så.

…Och avtalen har nog skrivits på en för hög nivå under en ganska lång tid. Det var väl till exempel Bengtzén som skrev ”monsteravtalet” med Andersén?

Får Svedman, lyssnande nedåt mot Grahm, Alcén och Manner, sköta det här tror jag att även den här rekryteringen kan bli en fullträff.

…Och Alcén. Jag tycker förstås som alla andra att det gick väldigt märkligt till när han engagerades som sportchef, en av två som det verkar nu. …Men om nu alla vill se framåt så måste väl även han accepteras i sin roll? Grahm tycker att de har ett fint samarbete och till och med Kangas verkar ha accepterat hans engagemang.

…Och jag är sååå glad att Wikegård tackade nej till GM-posten.
+2
Kommentera