Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2227321

Sv: A propósito de nada
Charles:
Måste säga att anledningen till Brynäs pinsamma fem mot tre spel stavas Marcus Björk!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Håller helt med. Björk otroligt svag. Känns som tempot går ner när han får pucken. Sen kladdas det… Å hans fantastiska skott(?) Någon som sett det…? Ja i detta fall kostar jag mig på att vara individuellt kritisk. Han måste upp! Alternativt bänkas…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: ja jag tycker att han är katastrof. Gör för mycket misstag, vek i närkamper och transporterar pucken för mycket. Plus dock att han skjuter i tid och otid men om han träffade mål så kunde det bli farligt nån gång också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Skriver under helt.
Oavsett hur kylig Björk kan vara med puck emellanåt så tar det ändå inte bort det faktum att han inte håller tillräcklig hög nivå.
Björk, Nyberg och Berglund är tre backar som jag har noll förståelse över hur vi kan ha kvar i vår trupp. Och JA, jag vet att vi inte bara kan bryta hur som helst.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Där håller jag med dig. Ingen spelare att ha på blå. Går riktigt segt för honom. Riktigt segt. Känns som att han inte vet vad han ska göra....? Vilket jag tycker man bör man veta 5 mot 3... Aja, ny match lördag!
Kommentera