Brynäs IF

713224 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2227519

Sv: A propósito de nada
bradberry: ska vi prata spelarkritik så har jag nog svårast för de så kallade lokala spelarna som ölund, molin och Danielsson (man får nog slänga in mannberg också), producerar så liiite men bara glider mer år från år.

Ölund ska vara en andracenter i shl men spelar som en i ha.

Molin syns inte och Danielsson kommer som en kanon (missar ofta) men gör inte mer.

Nä utmanade för manner och co att göra ett effektivt lag av dessa spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Det finns väl naturilga förklaringar till att dessa lokala grabbar inte levererar. Tycker ärligt talat att Danielsson gör det jäkligt bra om man tänker på hur gammal han är. Molin har inte skridskoåkningen eller motorn för att kunna vara bra i 5mot5 i dagens SHL. Ölund är en utfyllnadsspelare som i bästa fall kan bli en defensiv specialist a la Mads Hansen.

Molin är bra i powerplay och kan användas i boxplay. Tycker det är praktiskt att ha honom i truppen, men hans spel i 5mot5 är ju alldeles för dåligt för att han ska kunna vara en av de bärande spelarna i laget.

Sammantaget är alla 3, av olika anledningar, utfyllnadsspelare i Brynäs 2021 och vi får bara hoppas att de får betalt därefter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: Ölund har ju inte gjort mer än ett antal bra matcher för 3-4 år sedan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: "ska vi prata spelarkritik så har jag nog svårast för de så kallade lokala spelarna som ölund, molin och Danielsson (man får nog slänga in mannberg också), producerar så liiite men bara glider mer år från år."

Men vart fan var Rödin, Scott och Bertilsson igår? Inte alls dominanta i spelet och blir överglänsta av Timrås bös. Scott och Rödin direkt svaga i 5 mot 3 och sen är alla tre inne på det matchavgörande 1-4 målet.

"Vi kräver mer i Brynäs", som en klok man sa.
Kommentera