Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228567

Sv: A propósito de nada
fluffman1991: Tycker Brynäs gör en otroligt bra insats mot Djurgården. Den bästa borta mot Djurgården på åratal. Stod på Hovets läktare i december 2019 då Djurgården vann med 6-0. Inte roligt. Gillar också Manner skarpt - älskar ishockey, har skapat struktur i laget och verkar veta exakt vart han vill komma med laget. ...Och är ödmjuk. Visst var det tråkigt och lite onödigt att Djurgården kunde vända men man får också komma ihåg att Marcus Sörensen och Linus Videll, som låg bakom vändningen, är fruktansvärt bra ishockeyspelare. Videll som för övrigt spelade 19 matcher med Brynäs J20 i början av 2000-talet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Men visst var Djurgården kassa? Alltså de var ju helt yra i mössan och verkar inte förstå det märkliga spelsystem som coachen försöker implemitera.
Enbart individuella prestationer gav poängen till DIF. Seriöst så ser ju Djurgården ut som Modo gjorde under Larry Huras ungefär.
Det som oroar mig lite är att Djurgården kommer att få en enorm boost hemma när det blir publik och tryck på Hovet men visst, de ser ut som en potentiell räddningsplanka.
Kommentera