Brynäs IF

713003 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228554

Sv: A propósito de nada
munkas: Håller med och mycket ser mycket bättre ut denna säsong så här långt. Molin gav förstakedjan bättre tyngd och där ska det inte ändras något.
Olesen börjar hitta rätt och där tror jag det finns en del poäng att hämta. Byt plats på honom och Gunler så har vi två riktigt bra kedjor.

Backarna överlag godkänt men ge sparsamt med istid på Nyberg för han är alldeles för ojämn.

Andréns första 55 min lovade gott men sen föll han tyvärr igenom och visade att han inte kommer vinna många matcher åt oss.

Gillar Manner skarpt så här långt. Inga undanflykter utan ser vad som brister och vad som kan förbättras.

Sista 5 igår får vi lägga på kontot shit happens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
fluffman1991: Tycker Brynäs gör en otroligt bra insats mot Djurgården. Den bästa borta mot Djurgården på åratal. Stod på Hovets läktare i december 2019 då Djurgården vann med 6-0. Inte roligt. Gillar också Manner skarpt - älskar ishockey, har skapat struktur i laget och verkar veta exakt vart han vill komma med laget. ...Och är ödmjuk. Visst var det tråkigt och lite onödigt att Djurgården kunde vända men man får också komma ihåg att Marcus Sörensen och Linus Videll, som låg bakom vändningen, är fruktansvärt bra ishockeyspelare. Videll som för övrigt spelade 19 matcher med Brynäs J20 i början av 2000-talet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om man som någon enstaka tomte här inne tror att man bröt kontraktet med PB på sportsliga grunder (😂😂🤣), så borde man väl kunna göra detsamma med Nyberg, K.Berglund, Mylläri, , BerglanMannberg, Pettersson osv osv osv.
Kommentera