Brynäs IF

713192 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228742

Sv: A propósito de nada
Huss: Såklart att Patrik inte går lottlös ur detta. Däremot skulle ju inte Brynäs ha någonting att vinna på att bryta ett kontrakt och betala ut full lön, det är orimligt. Vad skulle vitsen vara liksom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Du säger det själv, det är ren idioti precis som så många gånger förr i den här föreningen. Men man vågar helt enkelt inte ha kvar honom pga media. Om/när det visar sig att han är oskyldig (enligt rätten då det sällan går att bevisa), så har man inte stått upp för sin anställde utan gått på anmälning som i värsta fall kan röra sig om rykten/svartsjuka eller vad som helst. Det har vi ingen aning om. Det vi alla får hålla tummarna för är att han döms om han är skyldig och frias om han är oskyldig.. För Brynäs del får man nästa hoppas han är skyldig. För annars kommer de om möjligt se än mer dumt ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Slippa jobbiga rubriker i media?


Ser det som självklart att Berglund sitter på i princip full lön. Varför skulle han gå med på mindre?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Alltså, för den mentala hälsans skull har jag inte följt den här ”debatten” till fullo men som svar på din fråga handlar det väl om att klubben klipper banden officiellt för att inte dra åt sig dålig publicitet. Varumärket blev släpat i smutsen tillräckligt förra året. Hur de löser ekonomisk kompensation har jag inte en susning om men som du skriver så lär han inte gå lottlös.
Nåja, lite av en icke fråga. Är det inte hockey snart igen?
Kommentera