Brynäs IF

712791 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2229402

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: För tredje- och fjärdekedjorna ser jag vissa problem med:
1) Lönenivåerna. Spelarna som spelar där ska inte vara välbetalda. Särskilt inte i fjärde. Lönen måste matcha rollen i laget.
2) Ålderstrukturen. De lägre kedjorna kan inte bara vara en "veterankyrkogård", det måste även finnas utvecklingsbara grabbar som kan bli bättre. Normalt sett är unga spelare dessutom billigare än äldre, så det matchar även bra med punkt #1.

Tror att Brynäs skulle behöva se över truppstrukturen.

På målvaktssidan är nog alla överens om att Andrén måste steppa upp. Det går inte att vara så beroende av ettan som Brynäs var förra säsongen. I den bästa av världar höjer sig Andrén och spelar till sig ett nytt kontrakt, men det återstår att se om han kommer att göra det.

På backsidan behöver man ha färre defensiva, oskickliga och fler spelskickliga. Scouta i allsvenskan efter fler som Hedberg istället för fler som Mylläri.

På forwardssidan behöver man kolla på #1 och #2 som jag nämnde ovan, men man måste även se över spetsen. Viktigt är att potentiella spetsspelare är bra på skridskorna, spelare som Danielsson och Molin är ju smarta och skickliga, men av olika anledningar för långsamma för att vara riktiga spetsspelare i SHL år 2021.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:Är det inte en process🤬🤬😉 över säg två kontraktslängder, säg 4-5 år?
Att åtminstone bygga nått som kan utmana.

Om man kollar på toppen så är det ingen quickfix att byta strategi.
Nä. Vi får nog se vissa förlängningar som man inte kommer att va nöjd med. Sen så får man bygga på det till kanske säsongen efter det.
Tex Scott är man ju livrädd för att man kommer att förlänga med. För dålig, börjar bli gammal. Vill säkert ha ett sista 2-års kontrakt.
Ok, spelar han 45+ matcher, gör 35-40 poäng så kanske andra.
Men bara 1-år.
Måste börja se bortom "bra killar i laget".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Inget lätt jobb detta. Att hitta billigare spelare till tredje/fjärde måste bli prioritet 1 för att frigöra pengar till två riktigt starka enheter.
Spets kan vi gå in sent och värva och gå på säkra kort, där är det pengarna som pratar.
Däremot måste vi nog försöka scouta och signa unga lovande spelare tidigt under säsongen innan andra klubbar lägger sig i det hela, här är den stora utmaningen.

Andrén tycker jag inte att vi skall förlänga med oavsett hur han spelar resten av säsongen då han inte har visat stabilitet över tid.
Kommentera