Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2231462

Sv: A propósito de nada
Axle San: Alla kunder är viktiga. Om alla inblandade är vuxna människor, som jag tror, så borde man bara kunna sätta sig ner och prata igenom vad som har hänt. Vilket även andra här har varit inne på.

Jag får intrycket av att KK är ganska mogna och går att resonera med. Det är inte ett grovt kriminellt gäng vi pratar om utan en grupp ganska vanliga Brynässupportrar som har lagt ner mycket tid på klubben. De har säkert gjort en del fel genom åren, men detsamma gäller Brynäs.

Ett av Brynäs problem de senaste åren har varit splittring. Mycket splittring internt på kansliet, men även mellan föreningen och supportrar. Sen har väl corona sminkat över detta i och med att publiken ändå inte har fått gå på matcherna men det är dags att lösa det nu, om det fortfarande finns gammalt groll som är olöst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: det vore otroligt kul i alla fall om det kunde bli rejält tryck i ERP i alla fall framöver, jag tror att spelarna skulle uppskatta det väldigt mycket.
Jag hoppas att det faktiskt stötts och blöts inom Brynäs i alla fall hur de kan bidra till att fans vill komma och heja från ståplats.
Lösningen på detta behöver inte vara KK utan det kan vara en annan också och jag skulle gärna bidra med en slant om det dyker upp någon eldsjäl som vill utveckla supporterkulturen i ERP.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Helt ening. Vi vet ju heller inte i vilken form KK finns kvar? I en grupp av väldigt dedikerade och engagerade fans är det lätt att någon enstaka gör något dumt i stridens hetta, utan att på något sätt vara okej. Gissar att man även från KK:s håll vill bli av med sådana eventuella problem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vår nya klubbdirektör börjar jobbet på fredag.👍. Publiken, stämningen och upplevelsen i arenan finns sannolikt på hans agenda.
Kommentera