Brynäs IF

705142 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2231517

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Medhåll! Det handlar ju i slutändan om att skapa en hemmafavör där spelarna känner av (hör och ser) stödet från läktaren samt att det sätts
press på domaren om utvisningar på bortalaget etc. Denna fråga är viktigare än vad många tror och passar väl utmärkt att diskuteras här?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Min syn på detta är att det finns i alla fall två aspekter på detta med en klack och läktarkultur. Personerna i klacken lever sig oftast med otroligt mycket och investerar mycket tid och även pengar för att stötta sitt lag. Alla i den gruppen beter sig inte alltid som man ska eller förväntas göra, det kan man tycka vad man vill om. Sida två av myntet är att Brynäs i det här fallet MÅSTE i sin tur se till att minimera möjligheterna för dessa få personer att göra något galet. Till exempel förhindra bortasupportrar att komma till den bar som ligger närmast klacken. (Vill minnas att det var en diskussion mellan en i KK och en lexing som var i "fel" bar som ledde till avstängning).

Jag tycker att detta kan liknas vid självscanning på typ coop. De flesta sköter sig men alla kan inte göra det utan de har därför infört avstämningar med visst intervall samt scanning av kvitto för att komma ut.

Långt inlägg men blir så ibland.
Kommentera