Brynäs IF

712935 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2231578

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Min syn på detta är att det finns i alla fall två aspekter på detta med en klack och läktarkultur. Personerna i klacken lever sig oftast med otroligt mycket och investerar mycket tid och även pengar för att stötta sitt lag. Alla i den gruppen beter sig inte alltid som man ska eller förväntas göra, det kan man tycka vad man vill om. Sida två av myntet är att Brynäs i det här fallet MÅSTE i sin tur se till att minimera möjligheterna för dessa få personer att göra något galet. Till exempel förhindra bortasupportrar att komma till den bar som ligger närmast klacken. (Vill minnas att det var en diskussion mellan en i KK och en lexing som var i "fel" bar som ledde till avstängning).

Jag tycker att detta kan liknas vid självscanning på typ coop. De flesta sköter sig men alla kan inte göra det utan de har därför infört avstämningar med visst intervall samt scanning av kvitto för att komma ut.

Långt inlägg men blir så ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: Det märkliga är att andra föreningar har tillräckligt många vettiga gaphalsar på läktarna för att skapa stämning. Varför finns det så få såna i Gävle med omnejd?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: Hur kan man vara så uppeldad att man inte klarar att vara i samma bar som en motståndarsupporter? Jag tycker inte klubben ska se mellan fingrarna med stollar som egentligen bara söker sig till föreningen av fel anledning. Får dessa personer sedan inte gå på matcher på grund av sitt beteende sluter hela grupperingen upp bakom dessa och bojkottar föreningen man säger sig stödja..

Jag har varit i många arenor med min Brynäströja och aldrig fått ett ont ord annat än med glimten i ögat någonstans. Kan man inte hantera och balansera sitt suppprterskap bör man hitta på något annat att göra. Brynäs och vi normala fans bör aldrig acceptera den typen av konfliktsökande beteende. Då skapar man både en bättre atmosfär i arenan och gör ger personerna en möjlighet att korrigera sitt beteende och växa upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren:Långt men bra 😁
Kommentera