Brynäs IF

712149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2231600

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: Hur kan man vara så uppeldad att man inte klarar att vara i samma bar som en motståndarsupporter? Jag tycker inte klubben ska se mellan fingrarna med stollar som egentligen bara söker sig till föreningen av fel anledning. Får dessa personer sedan inte gå på matcher på grund av sitt beteende sluter hela grupperingen upp bakom dessa och bojkottar föreningen man säger sig stödja..

Jag har varit i många arenor med min Brynäströja och aldrig fått ett ont ord annat än med glimten i ögat någonstans. Kan man inte hantera och balansera sitt suppprterskap bör man hitta på något annat att göra. Brynäs och vi normala fans bör aldrig acceptera den typen av konfliktsökande beteende. Då skapar man både en bättre atmosfär i arenan och gör ger personerna en möjlighet att korrigera sitt beteende och växa upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Spritens underbara verkan ;-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag vet faktiskt inte hur det är möjligt, bara ett konstaterande. Alla vet att dessa personer finns och håller man dom på sin kant blir det inga konflikter. Nu är fotbollen ett annat kapitel men där finns ju begreppet "högriskmatcher" och då tillämpas ju sådana åtgärder. Jag tänker att det är samma indet aktuella fallet, BIF-LIF är högrisk och klackar bör hållas separerade.

Personligen tycker jag att det är helt åt helvete att man ska vifta med nävarna men det kommer att ske oavsett vad jag tycker.
Kommentera